|
Link :: 15.02.2006 :: 17:32 Link :: 15.02.2006 :: 17:37 DZIĘKUJĘ za każde spojrzenie, za każdy uśmiech, za każdy pocałunek, za każdą łzę, za każdą pomoc. za 12 pieknych miesięcy z Tobą, za każde spotkanie, za każdy uścisk, za każdy dzień, za każdą noc, za wspólne wygłupy, za wspólny płacz. za szczęście, które mi dałeś, za nowe życie. Komentuj(5) Link :: 15.02.2006 :: 19:39 SIEMANKO a to tekst piosenki DODY "Dżaga" Mówią mi jesteś kimś Możesz mieć każdego bo Fajna dżaga z Ciebie jest Ale ja jedno chcę I nikt nie zrozumie, że Dla mnie liczy się kochanie Mówią mi skała jest Mówi Komentuj(6) Link :: 26.02.2006 :: 20:52 SIEMANKO!! Teraz piszę następną notkę z mojego wczorajszego dnia. Wczoraj byłam na KULIGU było bardzo super pojechałam tam o 10.00 a wruciłam o 14.00,poprostu byłam tam 4 godziny!! OBIECUJĘ ŻE JUTRO NAPISZĘ NOWĄ NOTKĘ!! DOBRANOC!!!!!!!!! Komentuj(1) Link :: 28.02.2006 :: 15:04 A teraz wstawie śliczny kwiatuszek a oto on: _________@@@@@@@@__________@@@@ ________@@@________@@_____@@@@@@@ ________@@___________@@__@@@______@@ ________@@____________@@@__________@@ __________@@___________@__________@@ ____@@@@@@______@@@@@___________@@ __@@@@@@@@@__@@@@@@@_________@@ __@@____________@@@@@@@@@_______@@ _@@____________@@@@@@@@@@_____@@ _@@____________@@@@@@@@@___@@@ _@@@___________@@@@@@@______@@ __@@@@__________@@@@@________@@ ____@@@@@@_______________________@@ _________@@_________________________@@ ________@@___________@@___________@@ ________@@@________@@@@@@@@@@@ _________@@@_____@@@_@@@@@@@ __________@@@@@@@ on i się bardzo podoba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Komentuj(2) Link :: 28.02.2006 :: 15:20 Teraz ja wkleję obrazki na gg: ZWIERZAKI (>_"_<) ( (..), ) >")("< świnka Komentuj(3) Link :: 28.02.2006 :: 19:36 i_i_i_i_i H (_______) A _(________)_ PP BIRTHDAY Komentuj(0) |
2025
|